Ігровий автомат Lucky Lady’s Charm Deluxe
5.0/5

Ігровий автомат Lucky Lady’s Charm Deluxe

Home » Ігровий автомат Lucky Lady’s Charm Deluxe

Завдяки чудовій графіці із зображенням красивої блондинки та таким ігровим символам, як чотирилиста конюшина та підкова, удача – це головне у грі Lucky Lady’s Charm Deluxe.

Ця п’ятибарабанна, десятилінійна безкоштовна слот-гра доступна онлайн на нашому сайті. А якщо вона вам не посміхнеться, напевно, знайдуться ігрові автомати безкоштовно, які привернуть вашу увагу.

Вважаєте за краще слоти в русі? Lucky Lady’s Charm Deluxe подбає про вас – він доступний на мобільних та планшетних пристроях для iOS та Android. Ігрові автомати безкоштовно на твоєму смартфоні, що може бути краще? Що ж чекає на вас від цієї білявої красуні? Її історія стара як час – їй, як і вам, потрібна удача, і вона використовує будь-які засоби, щоб отримати її.

На ігрових барабанах розкидані всілякі амулети і талісмани удачі – чотирилиста конюшина, підкова, леді Баг, кришталеві кулі, золоті монети і талісмани у вигляді кролячих лапок – усі вони виплачуються, коли виграшні лінії виплат.

Розробник: Novomatic
Тема Інше
RTP (%): 95.13%
Кількість ліній: 10
Кількість барабанів: 5
Кількість рядів: 3
Можливості Wild | Scatter | Фриспіни | Множник

Символи

Сама Lucky Lady є диким символом, що замінює всі символи, крім скаттерів Crystal Ball, і створює виграшні комбінації. Випадання п’яти символів Lucky Lady поспіль за максимальної ставки в 100 монет винагородить вас неймовірною виплатою в 90 000 монет.

Але ця дама щаслива не тільки в одному – вона діє як значок множника, подвоюючи ваш виграш щоразу, коли вона замінює собою виграшну лінію. Так що візьміть її за руку і пориньте в її світ.

Як грати

Мета цієї гри – перетворити щасливі символи на виграшні комбінації. Три рази – це чарівність, але чотири чи більше – ще більше везіння. Або поєднайте всі п’ять символів від першого барабана зліва до останнього барабана праворуч, щоб потрапити у безкоштовну бонусну гру, яка оплачується подвійно, якщо це сама Лакі Леді.

Ситуація стає ще більш щасливою, коли на екрані з’являються три або більше кришталевих куль, які є символами розкиду в цій грі. Кажуть, якщо подивитися в кришталеву кулю, то можна побачити своє майбутнє, і воно тут дуже світле, що принесе вам бонус у вигляді 15 безкоштовних обертань.

Виграші на безкоштовних спинах отримують 3-кратний множник, а ще три кришталеві кулі, зароблені під час бонусних безкоштовних спинів, означають більше безкоштовних спинів і більше потенційних виграшів. Коли цій дамі щастить, їй справді дуже щастить.

Додаткові бонуси

Вам знадобиться багато удачі, щоб зловити бонус безкоштовних обертань – Lucky Lady Charm’s Deluxe – це високоваріативна гра з великими можливостями для терплячих та передбачуваних геймерів зробити свій стан. Є також функція азартної гри, яка пропонує гравцям шанс подвоїти свій виграш під час випадання картки.

Це безперечно крок вперед у порівнянні з класичною Lucky Lady Charms від Novomatic. Lucky Lady Charm’s Deluxe пропонує чудову графіку та бонус безкоштовних спинів, який може призвести до великих виплат.

Леді Удача – мінлива пані, і з нею потрібно поводитися обережно. Але розпоряджуйтеся своїм бюджетом з розумом і поводьтеся з нею добре, і Lucky Lady Charm’s Deluxe усміхнеться вам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *