Ігровий автомат Gemmed!
5.0/5

Ігровий автомат Gemmed!

Home » Ігровий автомат Gemmed!

Gemmed – відео-слот, створений компанією Betsoft Gaming, з 9 барабанами та 40503 лініями виплат. Гарно оформлена гра з мультяшним дизайном, і практично як все, що прийшло зі студії Betsoft, він майже бездоганний. У грі є кілька цікавих функцій та інноваційна система MaxPays для барабанів, яка допоможе покращити ваш попередній ігровий досвід. Познайомтеся з гірським ремеслом у справжнього професіонала та вирушайте на пошуки дорогоцінного каміння тут.

Як грати в Gemmed

Увійдіть у зачарований ліс, щоб почати пригоду, але перш ніж це зробити, ви повинні зробити ваші ставки. Дізнайтеся як ігрові апарати грати безкоштовно.

Щоб запустити обертання барабанів, все, що потрібно зробити, це натиснути кнопку Spin.
Панель швидких ставок або зменшить або збільшить ваші ставки.
Автогра – це ваш друг, якщо ви не хочете натискати на кнопку Spin постійно, адже вона обертатиме барабани автоматично вибрану кількість разів.
Double Up переведе вас у режим азартних ігор, коли вирішите спробувати подвоїти виграш.

Особливості грального автомата

Перше, що ви помітите в цих котушках, що розвалюються, це те, що символи різняться за формою і розміром. Проте це не завадить їм сформувати виграшну комбінацію, коли є такий варіант. Крім барабанів, що руйнуються, ви зможете насолодитися “Веселкою Вілдів”, яка здатна замінити всі символи в грі, крім Scatter.

Free Spins

За допомогою 4 або більше Scatters будь-де барабанів ви отримаєте миттєву перемогу. Посадка 5 або більше призведе до раундів фриспінів. Кількість спинів, що випали, залежатиме від кількості спрацьовуючих символів. Ви можете виграти 15, 20, 25, 30, 40 чи 50 спинів.

Double up

З кожним виграшним обертанням активується кнопка Double Up, яка дає можливість почати грати в Gamble. Ви зможете використати свої шанси при жеребкуванні монет і спробувати або подвоїти загальну кількість виграшів, або збільшити їх на 50%. Правильне припущення подвоїть ваш виграш і дасть вам шанс зробити ще одну спробу збільшити виграш. Неправильне припущення буде коштувати вам виграшу і поверне вас до базової гри.

Висновок

Gemmed – це тематична гра зі здобиччю корисних копалин, яка перенесе вас у цікаву пригоду через зачарований ліс з райдужними кольоровими Wilds, розкиданими дорогоцінним камінням, котушками, що обвалилися, і безліччю ліній виплат. Об’єднавши все це, ви отримаєте слот з RTP у 96,4% та максимальну суму виплати, обмежену ставкою x21667. Ми рекомендуємо вам відправитися на полювання і почати шукати скупчення дорогоцінного каміння з цим останнім релізом Betsoft.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *