Ігровий автомат Book of cleopatra
5.0/5

Ігровий автомат Book of cleopatra

Home » Ігровий автомат Book of cleopatra

Хоробрий дослідник випадково відкрив таємні двері та виявив неймовірні багатства, про які він не міг і мріяти. Wilds – головна передумова відео слота “Книга Клеопатри”. Scatters, фриспіни, і абсолютно нова функція “Купити” призначені для того, щоб принести статичний джекпот 5000x ваш найкращий постріл у цій 5-барабанній 3-рядній 10-лінійній грі.

ЯК ПРАЦЮЄ ВІДЕО СЛОТ

Як і у всіх інших іграх на тему Єгипту, в цій грі використовується традиційний набір правил, а це означає, що ви активуєте платний стіл щоразу, коли 3 або більше символів одного і того ж виду з’являються на активній платіжній лінії, розташованій ліворуч. Розберемо як працюють та приносять нагороди слоти демо.

Говорячи про символи, ви заповнюєте рядок, який розділяє тематичні іконки, як ті, які мають більш високий рейтинг виплат, і королівські символи, як і ті, які можуть повернути тільки кошти, не впливаючи на ваш банківський рахунок.

За допомогою функції “Book of Cleopatra Bonus Buy” (Книга Клеопатри Бонусна покупка) ви можете викликати додаткові спини у будь-який час протягом основної дії бонусу. Пам’ятайте, що це відбувається за додатковою ціною і пов’язане з вашою стратегією ставок таким чином, що нижчі ставки мають на увазі нижчу вартість.

Коли мова заходить про варіанти розміщення ставок, їх більш ніж кілька, щоб задовольнити гравців із будь-яким рівнем досвіду. Гравці можуть активувати 1 або 10 ліній ставок та встановити вартість монети від 0,01 до 0,50, щоб зробити ставку від 10 до 100 монет на кожну ставку. Те саме можна сказати і про Book of Cleopatra Free Play, де всі значення відображаються у вигляді демо-кредитів і є чудовим способом для новачків навчитися вигравати і нічого не платити заздалегідь.

Могутня королева має найвищий рейтинг виплат і може призвести до Великого виграшу Клеопатри в 50.000 монет. Божества платять від 50 до 20 000 монет за 2-5 ігор, у той час як королівські символи можуть дати до 1500 монет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *