Ігровий автомат Rambo
5.0/5

Ігровий автомат Rambo

Home » Ігровий автомат Rambo

Погляньте на суворий бік джунглів у Рембо – нетрадиційний 5-барабанний прогресивний слот від iSoftBet з 720 різними виграшними комбінаціями. З чотирма різними прогресивними джекпотами та функцією фриспінів, ви можете виграти дуже великі гроші.

Почніть грати в Рембо з налаштування ставки. Натисніть кнопку “silver Denomination” в правому нижньому кутку, щоб змінити розмір вашої монети. Натисніть “Spin”, коли ви будете готові до гри, або використовуйте “Auto Spin”, щоб грати безперервно. Розглянемо докладніше як грати у демо слоти.

В основній грі Рембо спробуйте отримати відповідні символи на сусідніх барабанах, починаючи з лівого. З 720 різними виграшними комбінаціями це не так уже й складно. За допомогою “Rambo Scatters” буде активовано раунд фриспінів. Отримайте 3 де завгодно за 5 фриспінів, 4 за 10 фриспінів або 5 за 15 фриспінів. Коли починаються фриспіни, один символ буде обраний як символ wild, що розширюється, протягом усього раунду. Якщо одному фриспине з’являється кілька символів, можна розраховувати великий грошовий выигрыш.

Виграйте джекпот “Стелс”, “Честь”, “Хоробрість” або “Вибуховий прогресивний джекпот”, отримавши достатню кількість золотих гранат. Вам потрібно 5 гранат для “Стелс”, 6 для “Честі”, 7 для “Храбрості” та 8 для “Вибухових”. Це рідкісна зброя, яку важко знайти, але якщо ви її знайдете, вона безперечно коштуватиме ваших зусиль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *