Ігровий автомат Basic instinct
5.0/5

Ігровий автомат Basic instinct

Home » Ігровий автомат Basic instinct

Basic Instinct – це п’ятибарабанний та 243 лінійний прогресивних слот із програмним забезпеченням iSoftBet. Натхненням для цього слота став знаменитий фільм, що вийшов у 1992 році. Слот знаходиться на тлі знаменитої клубної сцени з Шерон Стоун (Sharon Stone) ліворуч. Символи високого значення пов’язані з темою і можуть бути складені в стопку.

Перед тим, як ви почнете нагадувати сценарій, ви повинні встановити діапазон ставок так, щоб він найкраще відповідав вашим потребам. Дізнайтеся, як отримати нагороди граючи в ігрові автомати безкоштовно. Натиснувши кнопку “Ставка 1/2/5/10”, панель швидких ставок допоможе вам встановити загальну суму ставки. Маленька кнопка з цифрами в нижньому правому куті допоможе вам встановити розмір монет в діапазоні від 0,01 до 1. Натиснувши на “Auto Spin”, барабани будуть обертатися без перерви на обрану кількість разів, в той час як “Spin” запустить барабани один раз .

Слот має 4 різних символи Wild: Звичайний Wild зображений у вигляді міського пейзажу, який з’являється під час фриспінів, Wild Drop, Free Spins Wild та Bonus Wild. Ці останні 3 Wilds зображують Шерон з різних кіноепізодів.

Wild Drop з’являється складеним у стос, і може замінити всі символи, крім інших складених Wilds. Коли символ Wild Drop повністю видно на котушці 3, активує спеціальну функцію Drop. Для кожного наступного обертання символ Wild Drop опускатиметься на одну позицію вниз по барабану, в той час як інші барабани перекручуватимуться. Відображається лише на барабанах 1, 3 та 5.

Free Spins Wild також замінює всі символи, за винятком інших стікових Wilds. Коли Free Spins Wild повністю видно на барабані 3, активує Free Spins. Якщо символ не повністю видно, він перетворюється на окремі символи Wild. Цей символ з’являється лише на барабані 3.

Під час фриспінів ви можете запустити обидва бонусні раунди і виграти Wild Drop. Функція фриспінів може бути запущена, якщо вам випаде ще один повний фриспінс Wild. Будь-який стек Wild, не цілком видимий, трансформується у звичайний Wild.

Бонусна Wild замінює всі символи, за винятком інших стікових Wilds. Коли Bonus Wild буде повністю видно на барабані 3, він активує бонусний раунд. Символ з’являється лише на барабані 3. У бонусному раунді ви отримаєте можливість натиснути на 12 таємничих ящиків, щоб виграти таємні суми. Якщо ви знайдете пістолет, то отримаєте нагороду “Прогресивний вбивця” (Killer Progressive). Ви можете продовжувати вибирати, доки не зіткнетеся з символами “Пістолет” або “Наручники”. Сума джекпоту “Прогресивний” знаходиться над барабанами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *