Ігровий автомат Pin up girls
5.0/5

Ігровий автомат Pin up girls

Home » Ігровий автомат Pin up girls

Pin Up Girls – це досить політично некоректний звуковий слот від iSoftBet. Надихнувшись гламурними плакатами 1950-х років, він є 5-барабанним слотом з 9-ма лініями виплат, який поставляється з бонусним раундом pick me і функцією безкоштовних фриспінів. Грайте із 3 пенсів до 1700 грн за спин.

Ілюстрації в Pin Up Girls повертають нас у більш безневинний вік – на тлі пляжу, символи на барабанах – це машина з відкритим верхом, скутер, роликові ковзани та радіоприймач. До них додаються чотири Pin Up Girls – краще подумайте про непристойні листівки, а не про щось надхабне. Символ топ-платежу – нахабний чоловік, який подарує вам 2500 монет, якщо ви приземлите 5 таких символів на платну лінію. Дізнайтеся як ігрові апарати грати безкоштовно з максимальною вигодою.

Блондинка в наряді покоївки – це scatter – приземліть 1, 2, 3, 4 або 5 з них будь-де на котушках, і ви можете розраховувати на виплату в 1, 2, 5, 10 або 25 разів більше за вашу загальну ставку. Однак дана функція не запускає функцію Free Spins – для цього вам знадобиться приземлити wild символ на середину барабанів 2 або 4. Крім того, що ви можете перетворити весь барабан на wild, ви також отримаєте 10 фриспінів. Приземлити wild на обидва барабани і він збільшиться до 20 фриспінів.

Приземлити 3 або більше Pin Up Girls логотип у будь-якому місці на барабанах, і ви отримаєте бонус Pin Up Girls Bonus. Це варіант раунду “Вибери мене”. Виберіть один із плакатів Pin Up із кошика – цей плакат буде приклеєний до стіни. Чим довше він триматиметься, тим більше буде грошовий приз, який ви виграєте. Чим більше бонусних символів, що викликають цю функцію, тим більше плакатів ви зможете вибрати. Ви можете потрапити на цю функцію як у базовій грі, так і у раунді фриспінів.

Цей шматочок 50-х років Америки дуже приємний для очей і дуже простий у грі. Функції з’являються із регулярними інтервалами, щоб тримати темп у грі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *