Ігровий автомат Wild west
5.0/5

Ігровий автомат Wild west

Home » Ігровий автомат Wild west

Натхненний старим західним стилем життя і коміксом, слот Wild Wild West онлайн є 10 фіксованих ліній, 3 ряди і 5 барабанів гри від NetEnt. У нього можна грати (як у демо режимі, так і в режимі реальних грошей) на комп’ютерах, планшетах та мобільних пристроях з широким діапазоном ставок. NetEnt, розробив і запустив гру Wild Wild West у лютому 2017 року, що розповідає захоплюючу історію про 4-х злодіїв та поїзд, який вони пограбували. Ви можете пограбувати поїзд, у який заховані золоті монети, не встаючи з дивана, вивчивши демо-версію, а потім використовуючи реальні гроші, якщо ви готові до нагородження.

Технічні особливості Дикого Заходу

Слот Wild Wild West за рейтингом вдалих результатів складає 21,6% – простіше кажучи, він забезпечує досить часті перемоги. З діапазоном ставок від 10 кредитів до 100 кредитів за спин, ця гра є слот з низьким лімітом пенні з RTP 96,74%. У цю гру легко грати навіть для новачка, і можна встановити монети номіналом від 0,01 до 1 (навіть на одну лінію).

Гра також має технічні особливості, такі як “Barrel” – кнопка спин, яка наводить барабани в рух, “Max Bet” – кнопка, яка встановлює максимально можливу ставку, а також “Autoplay” – кнопка, яка автоматично обертає барабани протягом вибраної кількості разів без перерви.

Бонусні функції Дикого Заходу

У грі є бонусні функції, фрізпіни, множник та західна символ Wild – завдяки всім цим перевагам ви отримуєте більше перемог. Фриспіни можуть бути викликані випаданням 3 і більше безкоштовних символів обертання (номер сім) барабанах. А під час фриспінів можуть бути задіяні 4 різні символи Wild (наприклад, Regular Wilds, Spreading Wilds, 2x Multiplier Wilds, або Expanding Wilds).

У ній також є функція вибору та натискання миші, яку можна викликати, приземлившись одночасно, трьома бонусними символами безпеки на барабанах один, три та п’ять. Функція фіксації дозволяє виграти 50 разів при початковій ставці.

Тема та дизайн Дикого Заходу

Wild Wild West – це відео слот-гра, присвячена старозахідному ковбойському способу життя. Вона має стиль мультфільму і символи, які красиво намальовані. У капелюхах, в руках диких бездомних є зброя, вони хочуть стрибнути та пограбувати поїзд, дизайн розповідає історію в цікавій та захоплюючій манері.

Захід фону, анімація поїзда, що рухається на задньому плані, графіка і колірні комбінації добре поєднуються один з одним. Звукові ефекти коней, що скачуть, шум поїзда і звукові ефекти вітру допомагають наблизитися до дикого заходу. Під час гри можна почути музику швидко, а спеціальний ефект ритму означатиме вашу перемогу.

Висновки

Чесно кажучи, слот Дикого Заходу надає візуальне задоволення та величний саундтрек при завантаженні, в той же час він дає вам безліч способів виграти кілька золотих монет та шанс збільшити ваші виплати до 500 разів вашу ставку.

Ще одна цікава річ у цій грі полягає в тому, що незалежно від того, який у вас пристрій, ви все одно отримаєте повноцінний ігровий досвід, насолодитеся маленьким, але регулярним джекпотом і виграєте великий із двома захоплюючими бонусними режимами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *