Ігровий автомат Dead or alive
5.0/5

Ігровий автомат Dead or alive

Home » Ігровий автомат Dead or alive

Dead or Alive – це відеослот у стилі Дикого Заходу з 5 барабанами та 9 лініями виплат. Гра перенесе вас у 20 століття, і все це завдяки NetEnt, який створив гру. Це досить простий слот, але він все одно пропонує справді вражаючі візуальні та аудіо ефекти. Барабани встановлені на тлі західного пейзажу з бурею і з блискавкою, що блимає в небі.

Як грати в слот “Мертвий чи живий”

Розберемо як працюють ігрові автомати безкоштовно.
Перш ніж сісти в сідло і вирушити у власну західну пригоду, вам потрібно зробити ставки, і це можна зробити наступним чином:

  • Ви можете збільшувати або зменшувати свої ставки, натискаючи кнопки +/- на “Значення монети” та “Лінії”.
  • Якщо ви бажаєте швидше встановити максимально можливу ставку, ви можете зробити це, натиснувши кнопку Max Bet.
  • Гра запускатиме барабани, як тільки ви визначитеся з діапазоном ставок.
  • Як тільки вам набридне постійно натискати кнопку обертання, ви можете натиснути кнопку Autoplay і вибрати кількість автоматичних обертань.

Функції слота

Слот “Dead or Alive” – ​​це не те, що ви б назвали слотом, наповненим екшеном, але у нього все ж таки є пара цікавих функцій, які допоможуть вам зосередитися, поки ви обертаєте ці барабани.

Символом Wanted Poster є Wild у грі, і він може замінити всі символи у грі, крім Scatter. Wild також може самостійно формувати перемоги, коли випадає 3 або більше з них на активній ігровій лінії.

Sticky Wild

Sticky Wilds може з’явитися під час функції Free Spins. Як тільки вони приземляються на барабани, вони залишаються заблокованими в тому положенні, в якому вони знаходяться, доки не закінчиться дія функції Free Spins. Sticky Wilds діють так само, як і звичайні Wild і можуть замінити всі символи в грі, крім Scatter. Якщо один або більше Sticky Wilds з’являються на барабанах під час фриспінів, вони активують додаткові 5 фриспінів.

Free Spins

Пістолети – це символ Scatter, і якщо вам випаде 3 або більше десь на барабанах, ви запустите функцію Free Spins, і вам буде присвоєно 12 спинів. Усі виграші, які ви отримуєте під час гри, множаться на 2. Ця гра може бути повторно запущена лише один раз за гру фриспінів.

Висновок

З RTP 96.8% слот Dead or Alive змусить вас ганятися за найбагатшими бандитами до тих пір, поки ви не досягнете якихось хороших перемог. З різними варіантами ставок і рядом ігрових налаштувань цей слот безперечно коштує обертання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *