Ігровий автомат House of fun
5.0/5

Ігровий автомат House of fun

Home » Ігровий автомат House of fun

House of Fun – це іронічно названий відео-слот про двох дітей, які натикаються на будинок із привидами. Коли вони тремтять у кутку, гра відкриває свої двері і тут ви можете побачити страшні символи чарівників, злих кішок і почути стукіт іржавих дверей. Можливо, це і страшно для двох дітей, але House of Fun – це досить приголомшливий досвід для вас!

Щоб розпочати грати в House of Fun, зробіть свою ставку правильно. Дізнайтеся, як отримати нагороди граючи в ігрові автомати безкоштовно. Неодноразово клацніть по дерев’яній вивісці в нижньому лівому кутку, щоб налаштувати номінал вашої монети. Мінімальний розмір монети – 0,02, максимальний – 1,00. Потім натисніть знак мінус і плюс на камені Bet Per Line, щоб змінити кількість монет на одну лінію. Нарешті, натисніть на знаки плюс і мінус поруч із лініями, щоб змінити кількість активних ліній виплат. Натисніть Spin, щоб почати, або натисніть Max Bet Spin, щоб прокрутити усі 30 ліній по 5 монет на лінію.

House of Fun дає гравцям три неймовірні можливості. Перша – це фріспін Джека. Отримайте три символи Scatters та насолоджуйтесь цими фриспінами з повністю розширеним центральним барабаном! Три або більше Mad Hatters на перших трьох лініях виплат запускають функцію Mad Click Me, одну з найунікальніших в індустрії онлайн-слотів. Просто продовжуйте натискати, доки не з’явиться функція Collect! Нарешті, якщо ви отримаєте три або більше символом Door Knocker на будь-якій активній лінії виплат, діти увійдуть до будинку і ви повинні допомогти їм втекти, щоб виграти великі гроші. Безліч особливостей будинку Fun і темна атмосфера дійсно роблять його моторошним і приємним проведенням часу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *