Ігровий автомат Geisha
5.0/5

Ігровий автомат Geisha

Home » Ігровий автомат Geisha

Ігровий автомат Geisha знайомить користувачів з культурою та традиціями Далекого Сходу. Як приємне доповнення виступають чималі виграші.

Інтерфейс

Слот Geisha розповідає про багатовікову японську культуру. На заставці красуються три гейші. Для фону вибрано зображення традиційного будиночка.

Більшість екрана займає ігровий барабан. Зверху над ним розташована вивіска з назвою та поточний кредит. Знизу – вся панель керування.

Символи

Іконки повністю відповідають тематиці гри. Умовно їх можна поділити на кілька груп: персонажі (гейші), атрибути, ієрогліфи. Також не варто забувати про бонусні символи.

Виплати та ставки

Коефіцієнт повернення грального автомата Geisha складає 96,13%. Додатково шанси на перемогу збільшують 25 змінних платіжних ліній.

Сума ставки варіюється. Число вибирається на кожну лінію та рівень. Тому за один спин можна заплатити від 0,01 до 250 кредитів.

«Заробіток» також залежить від двох показників: вартості ліній та зібраної комбінації. Мінімально за одне обертання можна отримати 10 кредитів, максимально 5000.

Бонуси

Приємних доповнень у грі «Гейша» небагато. Серед них:

  1. Дикий символ. Не тільки замінює карти для збору виграшної комбінації, але й множить зроблену ставку вдвічі.
  2. Скаттер. Активує фриспіни. Одного разу гравець може отримати до 25 безкоштовних обертань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *