Ігровий автомат Royal cash
4.0/5

Ігровий автомат Royal cash

Home » Ігровий автомат Royal cash

Станьте правлячим монархом далекої землі в Royal Cash, в п’ятибарабанному та 50-лінійному відео-слоті від iSoftBet. Функція безкоштовного обертання в цій грі, а також наявність символів wild з помножувачами до 10 разів роблять цю гру по-справжньому придатною для короля.

Коли ви вперше потрапляєте до королівства, вам потрібно буде зробити ставку. Розглянемо як працюють демо режим ігрові апарати. Почніть із натискання кнопки “denomination” у нижньому лівому кутку і натискайте її доти, доки не будете задоволені розміром вашої монети. Потім натисніть кнопку “Line Bet” (Ставка на лінію), щоб змінити кількість монет, зароблених на кожній лінії. У грі фіксовано 50 ліній виплат. Натисніть “Spin”, щоб розпочати гру, або використовуйте “Bet Max”, щоб зробити спин з 10 монетами на всіх лініях. Ви також можете натиснути “Auto Play”, якщо не хочете перерв між спинами.

У грі “Royal Cash Base” постарайтеся отримати відповідні символи вздовж ліній виплат зліва направо. Символи Wild замінюють собою звичайні символи на лініях. Якщо ви отримуєте символ wild з множником 2x, 3x, 5x або 10x, він автоматично збільшує значення будь-якої виграшної комбінації, у якій з’являється.

Для спрацьовування фриспінів королівської грошової одиниці потрібно лише 2 королівські Scatters. Після активації всі фриспіни будуть помножені на будь-який символ Wild, що з’явився на п’ятому барабані під час спина. Фриспіни можуть бути запущені на тому ж рівні множника. Якщо вам дійсно пощастить, ви можете отримати до 100 фриспінів із вражаючим 10-кратним множенням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *