Ігровий автомат The warriors
5.0/5

Ігровий автомат The warriors

Home » Ігровий автомат The warriors

Warriors – це 5-ти барабанний та 243-х лінійний відео-слот від постачальника програмного забезпечення iSoftBet. Цей слот створено за мотивами культового фільму кінця 70-х. Слот простий та зрозумілий. У графіку немає нічого особливого, а на задньому плані видно підземне паркування. Місто та звуки дорожнього руху можна почути, поки барабани обертаються на задньому плані.

Перед тим, як приєднатися до цих воїнів, ви повинні встановити діапазон ставок так, щоб він найкраще відповідав вашим потребам. Натиснувши кнопку “Ставка 1/2/3/4/5”, панель швидких ставок допоможе вам встановити загальну суму ставки. Кнопка з цифрами, встановленими в нижньому правому куті допоможе вам встановити розмір монет, який варіюється від 0,01 до 0,10. Натиснувши кнопку “Auto Spin”, барабани будуть обертатися без перерви на обрану кількість разів, у той час як “Spin” запустить барабани один раз.

Розглянемо як грати в ігрові автомати безкоштовно.

Символ Wild представлений у вигляді двох персонажів фільму – Лебедя та Милосердя. Символ Wild замінює будь-який символ на барабанах, за винятком бонусу. Усі виграші, у яких замінники Wild одержують помножувач x2. Цей символ з’являється лише на барабанах 2, 3, 4 та 5.

Символ “Банда воїнів” є бонусним символом і з’являється на барабанах 1, 3 і 5. Під час фриспінів цей символ множить усі ваші виграші на 5. Після того, як вам випаде 3 із цих символів на позначених барабанах, ви запустите бонусну гру. Все, що потрібно зробити, це відкрити стек символів, і під час фриспінів ви отримаєте до 50 фриспінів з множенням до x5. Ви можете виграти символи з високою, середньою або нормальною сумою виплат, які відображатимуться на барабанах під час фриспінів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *