Reactoonz
5.0/5

Reactoonz

Home » Reactoonz

Найновіше доповнення до вже вражаючої бібліотеки слотів – Reactoonz, високодисперсійні 3D слоти. Цей інопланетний тематичний відеослот відтворюється на сітці 7×7, яка використовує каскадний ігровий движок, що дозволяє гравцям вигравати послідовно на кожному обертанні.

Ліміт ставок

У Reactoonz 3D онлайн можна грати від 1 до 3500 гривень за обертання на настільних комп’ютерах чи мобільних пристроях. Розберемо як працюють безкоштовні слоти.

Особливості геймплею

У міру створення символів перемог збиратимуться символи перемог, які можуть викликати будь-який із 5 бонусних режимів. Бонусні ігри: імплозія, зміна, знос, розрізання та Gargantoon. У кожному з бонусних режимів або знищуються дикі символи або на барабанах додаються нові дикі.

Це ще не все, 3 випадкові бонусні функції були додані тільки для додання гостроти:

  • від 4 до 8 випадково додаються в барабани після невиграшного обертання;
  • виграшні комбінації подвоюються на 4 символи, що збігаються, які знаходяться поруч один з одним;
  • перед випаданням спина випадковий символ, якщо він з’явиться у виграшній комбінації, буде залишено 2 диких символи.

Особливості диких символів

При кожному перетворенні диких символів виграш одного з п’яти Квантів може бути викликаний випадковим чином, коли ви заряджаєте лічильники. Дія посилюється знищенням символів низької величини, що перетинаються з Gargantoon (купа диких), який додає 1×1, 2×2 та 3×3 диких. На додаток до символів, які перетворюються, ви отримуєте випадкові області та символи, які пропонують 2x виграш із 4 збігаються символами.

Максимальний джекпот у Reactoonz

Найкращим грошовим призом, який можна виграти на каскаді є непрогресивний джекпот у розмірі 4700x вашої ставки. Символи, які з’являються на барабанах – це 4 високооплачувані інопланетянини, 4 низькооплачувані і вихровий дикий. Символ, який сплачує головний грошовий приз – рожевий інопланетянин, 5 з них за максимальної ставки платять 750x вашої ставки на лінію. Графіка мультяшна та візуально піднесена.

Коефіцієнт повернення

Відсоток RTP або середній прибуток гравця становить 95,7%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *