All american
5.0/5

All american

Home » All american

Розроблений з урахуванням патріотизму гравців, All American ігровий автомат Novomatic є пошаною Сполученим Штатам Америки. Знамениті зірки та смуги американського прапора були надруковані на щасливих 7-ми, із зірками, BAR, асортиментом фруктів та хрестами, які мають бути зіставлені через три барабани та п’ять ліній.

Класичний характер All American онлайн слота робить його ідеальним, якщо у вас бюджет. Ви можете обертати барабани всього від 0,05 кредиту. Звичайно ж, традиційний підхід означає відсутність бонусних функцій, але чудовий поворот зберігається, якщо ви наповните екран одним типом фруктів.

All American може обертатися навколо Сполучених Штатів Америки, але він був розроблений австрійською компанією Novomatic, яка була заснована у 1980 році. Розберемо як демо слоти грати безкоштовно, щоб отримати максимум нагород.

Платні символи

Як і багато онлайн гральних автоматів з трьома барабанами, All American слот-гра заповнена класичними символами. Барабани лопаються такими фруктами, як вишня, лимони, апельсини та сливи. Також ваш банкролл поповнюватиметься за викладку хрестів, BARів, зірок та щасливих 7-ми.

Наша рецензуюча команда All American особливо сподобалася, як символи фруктів представлені на тлі національного прапора Сполучених Штатів. Чергові червоні та білі смуги прапора також видно позаду ігрової матриці 3×3, щоб ще більше посилити американську тематику.

Звуковий супровід

Треба визнати, що наші рецензенти очікували почути виконання “Зірково-смугастого прапора” під час завантаження All American онлайн слота. Для неамериканців серед вас це назва знаменитого національного гімну США. На жаль, наші рецензенти виявили, що натомість заглушили гру. Вони просто не могли витримати звукових ефектів Новоматика.

Лінії виплат

Наш огляд слота All American показав, що виграші розраховуються за п’ятьма лініями виплат. Хоча у вас може виникнути спокуса скоригувати кількість активних ліній виплат, ми рекомендуємо не робити цього. Тільки уявіть собі біль від того, що 7 щасливчиків вишиковуються в лінію через неактивну лінію виплат.

Ліміти ставок

Ви можете грати в All American онлайн з усіма активними лініями виплат від 0,05 кредиту за один спин. Ті з вас, хто має глибші кишені, можуть підняти ставки, збільшивши свою ставку максимум до 50 кредитів.

Волативність

На жаль, компанія Novomatic не розкрила інформацію про повернення до гри (RTP). Також не було згадано, наскільки волатильна гра. Проте наші експерти зійшлися на думці, що це слот із низькою волатильністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *