Ігровий автомат Three Wishes
5.0/5

Ігровий автомат Three Wishes

Home » Ігровий автомат Three Wishes

Ігровий автомат Three Wishes запрошує користувачів у світ східних пригод, азарту та великих грошей.

Інтерфейс

Побачивши оформлення гри Three Wishes відразу на думці з’являється пісня «Східна ніч». І це не дивно. На заставці слота красується великий синій джин на тлі вечірньої пустелі. Дізнайтеся, як отримати нагороди граючи в ігрові автомати безкоштовно.

Барабан займає більшу частину простору екрану. Зверху над ним розташований логотип та панелі відображення кредитів. Кнопка спина знаходиться посередині праворуч, ліворуч – налаштування.

Символи

Усі знаки виконані лише у темі гри. Тому тут є: килим-літак, глечик, фрукти, дорогоцінне каміння, спіритична куля, мечі, золото, верблюд, бранка. Не варто забувати і про спеціальні пропозиції.

Виплати та ставки

Ігровий автомат «Срі Вішес» має 96,11% коефіцієнт повернення до користувача. Додатково до перемог сприяють 30 платіжних ліній.

Сума ставки змінюється залежно від переваг гравця. Так можна вибрати від 0,01 до 300 кредитів за одне обертання.

Сума виграшів також є різною. Все залежить від початкової ціни за спин та зібраних комбінацій. Залежно від цих показників, за одне обертання користувач «заробить» від 5 до 2000 гривень.

Бонуси

Приємних доповнень у грі Three Wishes небагато. Серед них:

  1. Джекпот. «Зірвати» банк гравець може лише зібравши одразу кілька виграшних комбінацій. Максимальна сума складає 700 тисяч гривень.
  2. Дикий символ. З’являється вибірково. Не тільки замінює інші іконки, а й гарантує до 250 кредитів додатково на кожну іконку.
  3. Фріспіни. Команду активують скрині зі скарбом. Одного разу гравець може отримати до 20 безкоштовних обертань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *