Ігровий автомат Stampede
5.0/5

Ігровий автомат Stampede

Home » Ігровий автомат Stampede

Stampede – це відео слот з підтримкою Betsoft, який працює на 5 барабанах та 1024 лініях виплат. Слот створений у стилі африканського сафарі та представляє чудових слонів у центрі нашої уваги. Барабани коричневого кольору, але вони трохи прозорі і встановлені на тлі сафарі-природи на заході сонця.

Перш ніж ви вирішите відправитися в цю пригоду, вам необхідно встановити діапазон ставок. Натиснувши кнопку “Вибрати монету”, ви встановите розмір монет в діапазоні від 0,02 до 1. “Рівень ставок” використовується для встановлення кількості монет, на які ви хочете зробити ставку на одну лінію. “Обертання” запустить барабани при вибраній ставці, а “Максимальна ставка” встановить максимально допустиму ставку і автоматично запустить барабани при вибраній ставці. Опція “Автозапуск” автоматично запускає барабани без перерви, а “Подвоювання ставки” запускає функцію Gamble. Розберемо, які бонуси пропонують демо слоти.

Символ “Wild” замінює всі символи у грі, за винятком “Scatter”. Символ Wilds може з’явитися лише на барабанах 2, 3 та 4. Wilds може з’являтися під час бонусної гри та давати помножувач, який може бути x2 або x3. Помножувачі символом Wild також множаться перед нагородженням помножувачем.

Acacia Tree – це Scatter, і якщо вам випаде три або більше з них, то ви отримаєте додаткові спини. Кількість символів визначить кількість спинів, яку ви отримаєте. Ви можете виграти 8, 12 або 20 спинів плюс виграш Scatter. Додаткові спини доступні у режимі “Free Spins”.

Кожного разу, коли випадає виграш під час базової гри, ви можете грати в азартні ігри, натиснувши на кнопку “Double Up” (подвоїти виграш). У цій функції ви гратимете в жеребкування монети. Ви будете вибирати між головами та хвостами. Правильне припущення подвоїть ваш виграш, а неправильне – коштуватиме вам виграшу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *