Ігровий автомат Hot shots
5.0/5

Ігровий автомат Hot shots

Home » Ігровий автомат Hot shots

Ігровий автомат Hot shots забезпечує користувачам швидкі виграші з мінімальною витратою часу. Незважаючи на це, частка азарту все ж таки присутня. Дізнайтеся, як отримати нагороди граючи у безкоштовні слоти.

Інтерфейс

Слот Hot shots створений для любителів азарту та футболу, які розробники ретельно додали в безкоштовні ігрові автомати. Як тло розробники використовували картинку стандартного поля. Переважаючими квітами є зелений та світло-коричневий.

Посередині екрана розташований барабан, який чудово вписується в безкоштовні слоти. Чіткого контуру він не має. Знизу знаходиться консоль керування. Зверху – велика вивіска під назвою слота.

Символи

Іконки “Хот слотс” розділені на кілька видів: колода карт (9, 10, Валет, Дама, Король, Туз); тварини (курка, собака, бик, леопард, ведмідь); гарячі знаки (дикий, Hot shots).

Виплати та ставки

Ігровий автомат Hot shots гарантує 96,12% повернення. Додатково цьому сприяють 30 виграшних ліній, що працюють у різних напрямках.

Сума ставки може змінюватися користувачем від 0,01 до 1 кредиту.

Коефіцієнт виграшу залежить від зібраних символів та спецпропозицій. Найменша гра «платить» за карти – від 15 до 125 гривень. За тварин можна зібрати 50-2500 кредитів. Сума виграшу множиться з появою спеціальних знаків.

Бонуси

Приємних доповнень у грі Hot shots кілька:

  1. Дикий символ. Його можна використовувати для заміни будь-якої іконки при складанні виграшної комбінації.
  2. Значок Hot shots. Три зібрані іконки подають гравцю безкоштовні обертання (10, 15, 20) та додаткове множення виграшу (4х, 6х, 10х).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *