Gonzos quest
5.0/5

Gonzos quest

Home » Gonzos quest

Слот Gonzo’s Quest имеет 5 барабанов, 3 ряда и 20 линий выплат. Выигрыш создаётся путём посадки 3, 4 или 5 соответствующих символов на любую из 20 линий выплат, начиная с крайнего левого барабана (1 барабан).

При средней и высокой дисперсии, вы можете получить большие выигрыши на каждом базовом вращении игры, так как лавинные барабаны могут привести к выигрышам 2500 х ставок. В функции Free Falls потенциальный 15-кратный множитель может привести к выплате 37,500 х ставок на каждый бесплатный спин.

RTP слота Gonzos quest

Розберемо як працюють безкоштовні ігрові автомати.

RTP складає 95,97%, 65,3% RTP прийде у базовій грі, а 30,7% прийде у функції Free Falls. Коли справа доходить до частоти влучень, ви отримаєте виграш понад 41% часу у базовій грі та понад 54% у функції Free Falls.

Тема слота

У слоті “Квест Гонзо” (Gonzo’s Quest) основна увага приділяється конкістадору Гонсало Пісарро (Gonzo). Його мета – орієнтуватися в джунглях Амазонки, щоб знайти Ельдорадо, загублене місто золота. Графічно випереджаючи свій час (він був випущений у 2011 році), він має тему майя.

Особливості геймплею

Перша платинова версія NetEnt ця гра витримала випробування часом і стала еталоном для слотів Avalanche. Ви також побачите Gonzo по обидва боки барабанів, який стає досить жвавим, коли ви виграєте. Гонзо танцює навколо і навіть здійснює місячну ходу. Саундтрек досить непоганий та чудово зачаровує настрій. Коли ви запускаєте Gonzo’s Quest, є вступне відео, яке теж досить круто.

Платні символи

Символи включають різних тварин і маски, які відображаються на кам’яних плитах. У вас є змія, птах, алігатор та риба, а також символи, що зображають вогонь, місяць та верес. Символ вересу є найбільш нагородою, даючи вам 2,5, 12,5 або 125 разів ваш кіл за 3, 4 або 5 в комбінації. Символ знаку питання є диким і замінює всі символи для формування виграшної комбінації.

Кросплатформність слота Gonzos quest

Оновлений кілька разів розробником NetEnt, є версія Quest Touch від Gonzo. Це означає, що ви можете грати з нею на мобільних та планшетних пристроях, а також на ноутбуках та ПК. Високоякісна графіка та компонування 5×3 виглядають чітко на будь-якому пристрої, на якому ви вирішите його відтворити.

Віртуальна реальність

NetEnt розробила слот Gonzo Quest VR, що означає, що ви можете використовувати ігровий режим віртуальної реальності.

Бонусні функції

Gonzo’s Quest поставляється з 3 бонусними функціями. Це був перший слот NetEnt, який використовує Avalanche Reels. Виграшні символи замінюються на нові, щоб надати вам послідовні виграші. В результаті збільшується множник. Він стає кращим у раунді безкоштовних спинів, де множник може досягати 15x.

Особливості барабанів

Ця гра стала першим слотом, який замінив традиційний обертання барабана на функцію Avalanche. Символи, каскадовані вниз по екрану, як каміння, що падають, символи, що складають частину виграшної комбінації, кришаться в пилу, залишаючи зазори, які заповнюються ще більшою кількістю падаючих символів. Це дає вам шанс вигравати знову та знову з кожного спина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *