Starburst
5.0/5

Starburst

Home » Starburst

Всі слоти Starburst оснащені 5-барабанами із загальною кількістю 10 платних ліній, які можуть винагородити вас дивовижними 50 000 монетами незалежно від того, чи ви граєте в онлайн або на вашому мобільному пристрої. І так, тому що ця гра доступна через мобільну платформу NetEnt, ви можете грати в неї, незалежно від того, чи знаходитесь ви вдома або в дорозі, за допомогою мобільного пристрою Apple або Android.

Тема слота

На наш погляд, ця гра дуже нагадує надзвичайно популярний ігровий автомат Bejeweled у тому сенсі, що в обох іграх присутні сліпучі дорогоцінні камені та надзвичайно яскраві кольори синього, фіолетового, жовтого, помаранчевого та зеленого. Після всього декількох обертань, ви швидко зрозумієте, що ця гра так само зачаровує, як і приносить прибуток. Крім різних символів коштовностей, які пропонує ця гра, під час гри ви також зіткнетеся з символами bar та 7 символів, які випадково виявилися двома найоплачуванішими символами. Хоча природа азартних ігор означає, що ви не завжди можете виграти, ми думаємо, що ця гра буде надзвичайно розслаблюючою, незалежно від того, чи ви виграєте або програєте через її заспокійливі звуки, які допоможуть вам забути про всі стреси у вашому житті. Розберемо як отримувати нагороди граючи в ігрові автомати безкоштовно.

Бонусні раунди

Якщо вам подобаються бонусні раунди, ви будете раді дізнатися, що ця конкретна гра має два розважальні бонусні раунди, які ви впевнені, що любите. Це, звичайно, бонусний раунд Starbust Wilds та бонусний раунд Win Both Ways. Перша функція активується щоразу, коли середніх трьох барабанах з’являються дикі символи. Коли це відбувається, вони розширюються, щоб заповнити барабани повністю дикими, потім нагороджуються повторним обертанням. Якщо під час перекручування ви отримаєте додатковий дикий символ, ви отримаєте ще одне додаткове перекручування. До 5 повторних обертань можуть бути нагороджені під час цієї функції, що, звичайно, означає, що ви матимете можливість згенерувати деякі значні виграші, якщо ви зможете отримати пристойний бонусний раунд.

Бонусний раунд “Виграй Обидва Шляхи” більш-менш точно відповідає звучанню. Не має значення, яким чином виграшна комбінація падає на барабани, тому що ви отримаєте відповідну виплату незалежно від того, чи з’явиться комбінація зліва направо чи праворуч наліво. Ми рекомендуємо переглянути таблицю виплат у цій грі, якщо вам цікаво дізнатися більше про різні виграшні комбінації або ви можете просто навести курсор на кожен окремий символ на барабанах, щоб побачити інформацію про виплати по кожному конкретному символу.

Ліміти ставок

Вартість монет у цій грі варіюється від 0,01 до 1,00, і є 10 різних рівнів ставок на вибір, незалежно від того, яку вартість монети ви оберете. Хайролери, звичайно ж, будуть зацікавлені у відіграванні якнайбільше, але казуальним азартним гравцям буде приємно дізнатися, що це надзвичайно доступна гра казино. Хоча технічно вважається, що ця гра має лише 10 ліній, насправді вона більше схожа на 20-лінійну гру, тому що виплати можуть відбуватися зліва направо та праворуч наліво. Залежно від вашого бюджету, ви можете поставити лише 0,10 або 100,00 за один спин.

Вердикт

Враховуючи все сказане вище, Starburst – це, чесно кажучи, чудово зроблений 3D слот, який пропонує доступну вартість монет, безліч ліній виплат і в цілому приємний ігровий досвід. Графіка високої чіткості легко сприймається очима, а звукові ефекти виводять цю гру на рівень, з яким більшість інших ігор просто не можуть змагатися. А оскільки гра йде швидко, а бонусів у грі достатньо, ви продовжуватимете повертатися в цю гру знову і знову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *