Ігровий автомат Garage
4.0/5

Ігровий автомат Garage

Home » Ігровий автомат Garage

Garage – це онлайн-слот, створений компанією Igrosoft та присвячений світові автомеханіків, з 5 барабанами та 9 регульованими лініями виплат, у який ви можете грати безкоштовно на NeonSlots. Спеціальні символи включають Wild і два бонусні символи, один з яких представлений ключем разом з замком, а інший – ящиком з інструментами. Є також 2 бонусні раунди та ризик-гра, в якій ви можете подвоїти будь-який приз, отриманий при випаданні виграшних комбінацій.

Бонусні ігри в Garage

Бонусні ігри в цьому онлайн-слоті від Igrosoft надають вам часті можливості збільшити свій виграш. Перша бонусна гра активується, коли на барабанах з’являються три або більше символів ящика з інструментами. У ній є 5 закритих ящиків, які ви повинні відкрити, щоб знайти предмети, які допоможуть завантажити ваги, щоб отримати приз у розмірі 2000, 3500 або 4500 кредитів. Якщо ви знайдете поліцейського всередині однієї з ящиків, то бонусна гра закінчується, і ви повертаєтеся до основної гри.

Розберемо як зібрати всі нагороди граючи в безкоштовні ігрові автомати.
Друга бонусна гра починається, коли на барабанах з’являється три або більше символи замка та ключа. Ви повинні знайти захований ключ, натиснувши одну з кнопок на лінії 3 або лінії 7, і кожен успіх наближає вас до максимально можливого призу в цій грі, а якщо ви дійдете до кінця, то отримаєте суперприз.

Символи та призи

Серед 8 символів, присутніх у цій слот-грі з різною тематикою, 3 є спеціальними, а 5 присвячені автомеханікам. Виграшні комбінації утворюються, коли 3 однакові символи з’являються на активній лінії виплат, починаючи з лівого або правого барабана та в обох напрямках:

  • Дикий символ – це ключ на зв’язці ключів, який не тільки приносить призи за власні комбінації, але й замінює інші символи, за винятком символів Bonus , для створення або завершення виграшних комбінацій.
  • Жоден з двох символів Bonus у цій грі не дає призів, вони надають доступ до двох типів бонусного раунду. Перший бонусний символ – це скринька з інструментами, яка запускає перший бонусний раунд, в якому гравець повинен відкривати скриньки, щоб отримати призи. Другий бонусний символ – це висячий замок із ключем, який активує другий бонусний раунд, у якому необхідно відкрити серію висячих замків, щоб отримати суперприз.
  • Множник виплат для кожного символу та правила гри описані в таблиці виплат, натиснувши на кнопку Help.

Ризик-гра, Double or Nothing

Після вдалого спина та отримання призу в основній грі ви можете взяти участь у ризик-грі, натиснувши кнопку Bet, щоб спробувати помножити свій виграш у два або більше разів. Відкриється екран із п’ятьма гральними картами, одна з яких лицьовою стороною вгору належить дилеру, а решта – лицьовою стороною вниз. Завдання полягає в тому, щоб вибрати картку зі значенням більшим, ніж у дилера. Якщо ви вгадаєте правильно, ваш приз подвоїться і ви зможете повторити спробу. Якщо ви оберете карту меншої гідності, ніж у дилера, ризик-гра закінчиться, і ваш приз буде втрачено. Ризик-гра недоступна у режимі автоматичних спинів.

Панель керування

Онлайн-слот Garage має просту у використанні, але елегантну панель керування з кількома кнопками, розташованими під барабанами:

  • Кнопки ліній – лінія 1, лінія 3, лінія 5, лінія 7 і лінія 9, активують відповідну кількість ліній виплат.
  • AutoPlay – запускає серію автоматичних обертань
  • Start – запускає обертання барабанів
  • Bet – збільшує суму ставки на лінію за одне натискання, поточна ставка відображається у верхньому лівому кутку
  • Max Bet – призначити максимальну ставку, доступну в цій грі, одним клацанням миші
  • Таблиця виплат – показує таблицю виплат із призовими множниками для доступних комбінацій символів, опис функцій та бонусів.
  • У верхній частині екрану ви можете побачити розмір загальної ставки, кількість активних ліній та ваш баланс у кредитах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *