Ігровий автомат Gold rush
4.0/5

Ігровий автомат Gold rush

Home » Ігровий автомат Gold rush

Gold Rush – це відеослот з програмним забезпеченням Pragmatic Play, що має 5 барабанів і 25 ліній виплат. Для створення софта за основу взята вся важка робота з видобутку корисних копалин, яка відбувалася під час «золотої лихоманки» в Каліфорнії в 1850-і роки. Чудовий дизайн розміщує барабани на вході в шахту, обрамленому дерев’яним дверним прорізом, а на задньому плані – відповідний саундтрек. На нашому сайті ви можете грати в слоти безкоштовно.

Перед тим, як спуститися в цю шахту, слід встановити діапазон ставок. При натисканні на «+/-» ви встановите розмір монет від 0,01 до 0,50 і зробите ставку на кожну лінію. При натисканні на кнопку «Автогра» – оберете кількість разів, яку ви хочете, щоб барабани оберталися без перерви, а кнопка «Грати» служить для приведення барабанів в рух після того, як ви встановили свої ставки.

Динаміт – це символ Wild, він може замінити всі знаки, крім Scatter і Golden Nugget.

Міна – це Scatter. Він з’являється тільки на барабанах 2, 3 і 4. Під час бонусних спінів кожен символ Scatter видає 2 додаткових фріспіна. Якщо випаде 3 з них, то ви отримаєте 10 спінів за бонусний раунд, який включає в себе прогресивну функцію.

Щоб грати в прогресивний раунд, необхідно набрати бали й пройти 4 послідовних рівня. Ви будете набирати бали, натискаючи на Golden Nugget (золотий самородок) під час бонусного раунду. Кожен самородок набирає по одному очку. Кількість отриманих балів визначає, який набір барабанів буде використаний для наступного обертання. Рівні йдуть наступним чином: 0-4 бали: рівень 1 з 7 додатковими символами шахтаря; 5-9 балів: 2-й рівень з 16 шахтарями; 10-14 балів: 4 рівень з 21 додатковим шахтарем; 15+ балів: 4 рівень з 29 додатковими символами шахтаря. Якщо на останньому спіні кількість очок, необхідних для просування вперед, буде досягнуто, ви отримаєте ще один додатковий спін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *